Satu patung gergasi Anwar Ibrahim telah didirikan di Batu Caves. Ia telah dirasmikan oleh Amiruddin Saari (ADUN Batu Caves), Manikavasagam (MP Kapar), Sivarasah Rasiah (MP Subang) dan William Leong (MP Selayang). Patung besar ini setinggi hampir 40 kaki. Menelan kos perbelanjaan hampir RM 5,000. Khabarnya patung besar ini didirikan hampir sama tinggi dengan bangunan kerana mahukan semangat Anwar Ibrahim untuk membina Malaysia baru akan terus berkekalan. Ianya juga merupakan simbol sebagai tanda sokongan padu masyarakat pelbagai kaum di Dun Batu Caves. Mengapa buat patung sebegini besar? Untuk didewa-dewakan atau untuk apa?

“BERHALA BARU ERA MODEN MENGATASI BERHALA DI ZAMAN NABI IBRAHIM A.S DAN 360 BUAH BERHALA DI SEKITAR KAABAH DI ZAMAN NABI MUHAMAD SAW”.INILAH BERHALA AGUNG PENGIKUT PKR TIDAK KIRA ISLAM DAN KAFIR.BAGAIMANAKAH IKTIKAD MEREKA?ANWAR MENGIYAKAN KERANA MEMANG DIA SNDIRI MAHUKAN DIA DISANJUNG DAN DI ANGGAP SEBAGAI TUHAN PENYELAMAT”ASTAGHAFIRULAH

“TIGA PEMIMPIN BATU CAVE MELAYU, INDIA DAN CINA.SEORANG ISLAM DAN 2 KAFIR.LA NI SAMA SAHAJA ,TUHAN BARU DALAM POLITIK PKR.
Blogger menamsilkan Muslim sebagai seorang yang Islam. Islam pula bererti seorang itu menyerah diri, patuh terhadap segala suruhan Allah Subhana wa Ta’ala dan menghambakan diri kepada-Nya. Seorang yang Islam bukan sahaja tidak menyembah dan menjadi hamba kepada selain daripada Allah Subhana wa Ta’ala. Malah seorang yang Islam tidak akan meletakkan Allah Subhana wa Ta’ala sama taraf dengan makhluknya atau meletakkan makhluk-Nya seiring dengan taraf Allah Subhana wa Ta’ala.
Seorang yang Islam juga tidak akan secara langsung atau tidak langsung menyatakan makhluk ciptaan-Nya mampu melakukan tugas-Nya.Itulah kriteria Islam, dan mereka yang melaksanakan kriteria tersebut disebut Muslim. Namun menyedihkan, ramai kepimpinan PKR dan ahlinya hari ini dalam tidak sedar melakukan perkara yang tidak sepatutnya dilakukan oleh seorang yang mengaku dia menghambakan diri, taat dan patuh pada Allah Subhana wa Ta’ala. Ramai terjerumus bertuhankan atau mengagongkan Anwar Ibrahim.Ada yang menyatakan Anwar tidak salah dan maksum.Ada juga yang sanggup menyatakan “jika benar Anwar meliwat, mereka sanggup menerima Anwar lagi sebagai khalifah”.

RENUNGAN UMAT

Rasulullah SAW bersabda:
ليس منا من تطير أو تطير له ، أو تكهن أو تكهن له ، أو سحر أو سحر له
Bukan dari golongan kami sesiapa yang merasa sial atau meminta diramalkan kesialannya atau merenung nasib atau minta ditenungkan atau mensihirkan atau meminta disihirkan.3

Dalam hadis yang lain Rasulullah SAW bersabda:
من أتى كاهنا أو عرافا فصدقه بما يقول فقد كفر بما أنزل على محمد صلى الله عليه وسلم
Barangsiapa mendatangi tukang ramal atau dukun lalu dia membenarkan apa-apa yang dikatakan maka sungguh dia telah kafir terhadap apa yang telah diturunkan kepada Muhammad.

ANWAR SEKARANG LEBIH DARIPADA TUKANG RAMAL.MERAMALKAN 16 SEPTEMBER KERAJAAN BERUBAH DAN BANYAK TARIKH YANG ANWAR GUNA SEBAGAI RAMALAN KEJAYAAN BUAT DIRI BELIAU.GUGURKAH AQIDAH ANWAR DAN PERLUKAN AHLI PKR DIMASUKKAN KE DALAM PUSAT PEMULIHAN AQIDAH SELEPAS TAKSUB DENGAN TUHAN BARU MEREKA?MASYAALLAH…..YA ALLAH SELAMATKAN HAMBA-HAMBAMU DI MALAYSIA DARIPADA KEROSAKAN PEMIMPIN YANG MENIDAKAN KUASAMU.AMIN…
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: